Cartofii gratinati sunt senzationali daca ai un cascaval pe masura...iar iepurele este gatit impecabil daca ai un Sous Vide...ce sa mai, viata e mirobolanta !Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper; Pune-l intr-o punga Food Saver si videaza-l; Incalzeste Sous Vide Supreme la 65 de grade Celsius si lasa iepurele acolo cca 3 ore; Taie cartofii in 4 si pune-i intr-un bol stropeste-i apoi cu ulei de masline; Amesteca boia cu piper cayenne, maghiran uscat, sare si piper si condimenteaza bine cartofii; Pune-i intr-o tava cu hartie de copt si introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade Celsius; Odata gatiti, scoate tava, pune cascaval Delaco ras pe cartofi, si mai lasa-i la cuptor 4-5 min pana se gratineaza; Curata bucatile de pastarnac si pune-le pe foc la fiert in apa cu putina sare si 1/2 pastaie de vanilie (cu tot cu semintele); Dupa ce-au fiert bine, iar apa a scazut considerabil, strecoar-o si las-o la racit; Scoate iepurele si pune-l si pe-acesta intr-o tava cu hartie de copt, impreuna cu rosiile si busuioc pe alocuri; Stropeste totul cu putin ulei de masline si introdu tava in cuptorul incins la 200 grade Celsius pentru cateva minute, pana se rumeste totul; Scoate tava si lasa iepurele cca 5 minute la odihnit; Pune cidru pe foc, si adauga merisoarele deshidratate; Cand cidrul s-a mai redus adauga apa cu aroma de pastarnac si vanilie si stock-ul de vita si lasa sa fiarba pana se intensifica aroma; Intr-o alta craticioara prajeste putin faina in unt si apoi pune-o peste sos; Amesteca cu ajutorul unui tel pana ce acesta se ingroasa; Pune sos din abundenta peste iepure si serveste cu cartofii gratinati cu cascaval Delaco si rosii coapte cu busuioc; Pofta buna !