O puteti consuma atat rece, cat si calda. Mi se pare ideala pentru un mic dejun. Este extrem de satioasa, iar daca te duci la drum lung si vrei sa sari peste pranz (desi nu recomand), ei bine, asta-i preparatul perfect pentru tine!Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie chives-ul marunt; Bate ouale cu sare, cimbru, boia, lapte si smantana de gatit ; Da pe razatoare mozzarella, iar branza cu mucegai tai-o cubulete; Incorporeaza brazeturile, chives-ul si ardeiul gras peste oua si smantana cu ajutorul unei spatule; Scoate cartofii de la fiert si lasa-i la scurs; Unge o forma de tort rotunda cu unt, si pune busuioc si spanac la baza sa; Cand cartofii s-au scurs pune-i si pe-acestia peste spanac si busuioc; Toarna compozitia in tava niveland stanga-dreapta; Pune piper deasupra si introdu in cuptorul incins in prealabil la 160 de grade, pentru 45 min; Lasati-o sa se raceasca inainte sa o taiati; Pofta buna !