Cu dedicatie pentru Cleme, stiu ca ea nu prea consuma carne :)))BTW, aveti reteta video aici:https://www.youtube.com/watch?v=kLUf6QfCwzkTaie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat, impreuna cu orezul si fasolea kidney; Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator; Taie ceapa cubulete mici si pune-o peste restul ingredientelor; Toaca patrunjelul, varza kale, si adauga-le si pe-acestea, impreuna cu chimionul, chimenul, usturoiul granulat, boia dulce si cimbru, sare si piper, ulei de masline, pasta de susan, zeama de lamaie si pesmet; Amesteca totul bine de tot; Umezeste-ti mainile si formeaza chiftele din aceasta compozitie; Pune-le in tavi cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade; Verifica-le si cand au facut crusta, intoarce-le cu grija si lasa-le inca 10 min; Lasa-le sa se raceasca putin; Unge o jumatate de chifla cu maioneza vegetala si asaza chifteaua de burger; Taie atat ceapa rosie cat si rosiile rondele si asaza cateva deasupra; Rupe frunze de salata si asaza deasupra; Presara sare si piper si pune si cealalta jumatate de chifla; Pofta buna !