Pentru ca si deoarece ne-am amenajat o sala de antrenamente la gradina, avem o multime de aparate, greble, sape, cazmale, tarnacoape si multe altele....si pentru ca ne-am extenuat aveam nevoie de intremare rapida si am apelat la leguma noastra favorita.....si cum usturoiul ala verde crud ma ispitea, am zis ca merge la fix langa carnita...

Bucata de spata o portionam, apoi presaram sare si prajim in ulei incins fiecare bucata, cat sa serumeneasca pe o parte si pe alta. Apoi asezam bucatile intr-un vas de ceramica, presaram piper, turnam paharul de vin, acoperim vasul cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 1 ora. Cat sta la cuptor spata, ne apucam sa curatam usturoiul, care este o adevarata provocare, find foarte crud si subtire trebuie sa ai rabdare sa-l cureti. Dupa ce am curatat usturoiul il spalam bine, apoi il taiem marunt. Incingem 50 ml de ulei in wok, adaugam usturoil si un praf d esare, lsam sa se caleasca putin, cat sas e inmoaie, apoi adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba cateva minute.

Scoatem vasul din cuptor, scoatem hartia de copt, adaugam sosul si bagam din nou la cuptor cca 40 min. Am servit cu piure de cartofi.