Wagyu este o specie japoneza de vita, care este predispusa genetic sa contina mai multi acizi grasi omega-3 si omega-6 decat speciile obisnuite.

Se incalzeste chifla cateva minute, la 180 de grade Celsius, in cuptor. Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modeleaza intr-o chiftea nu foarte compacta. Se gateste 4 minute pe parte. Cand se intoarce burgerul, se aseaza felia de branza deasupra pentru a se topi. Intre timp, se bat ouale ca pentru omleta si se toaca chivesul marunt. Se taie chifla longitudinal in jumatate, iar interiorul se unge cu unt. Se prajeste pe partile interioare. 1-2 minute, la foc mediu, pana devin crocante.

Se incalzeste o tigaie nonaderenta la foc mare si se adauga ouale. Se roteste tigaia, astfel incat toata suprafata sa fie acoperita de ou. Se presara chives deasupra, iar cu ajutorul unei spatule se impatureste in jumatate, apoi in sfert si se transfera pe bucata bazala a chiflei.

Se aseaza burgerul deasupra, se stropeste cu sos picant si miere si se inchide sandvisul cu bucata de chifla ramasa.

Se consuma imediat.