Ce ziceti de asa mic dejun?Incingem cuptorul la 200 grade C. Calim ceapa rosie taiata fideluta cateva secunde intr-o tigaie ce va putea fi ulterior data la cuptor. Adaugam ardeiul rosu si cel verde taiat julienne. Gatim pentru aproximativ 10 minute amestecand ocazional. Adaugam boia de ardei, dulce sau iute dupa preferinta si 1 ardei iute taiat pe jumatate daca va place mancarea iute. Adaugam cateii de usturoi taiati felii, rosiile tocate impreuna cu sosul lor, oregano, busuiocul si amestecam. Gatim la foc mic pentru 15-20 minute. Facem 4 gauri in tigaie, in care punem cate o lingura de ricotta si deasupra cate 1 ou. Presaram mozzarella, parmezan si condimentam cu sare si piper. Se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute la 200 grade C in functie de cat de moi va plac ouale. Servim cu patrunjel verde si bagheta.