Imi plac preparatele raw si sunt si motivata sa le pregatesc pentru ca fetitei mele ii plac foarte mult aceste dulciuri. In plus prin aceste dulciuri ma asigur ca mananca si curmale,quinoa si seminte de canepa .

Nu sunt niste bomboane foarte dulci, dar se pot face cat de dulci doriti marind cantitatea de miere sau curmale din compozitie . In loc de miere se poate adauga sirop de artar sau indulcitori .

Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.

In vasul robotului punem curmalele, fulgi de cocos,semintele de canepa,quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute, dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit),mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat .

Untul de cacao si cocos eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca .

Pornim robotul si in functie de performantele robotului in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele .

Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc .