Deci daca nu vreti sa fierbeti 3 ore la ea va sfatuiesc sa folositi o oala sub presiune, in care puneti un pic de ulei de masline si apoi caliti carnea un pic, o scoateti si puneti ceapa la calit in zeama care s-a scurs din carne, apoi puneti sunca, si lasati un piculet asa, adaugati morcovii si ciupercile, amestecati bine si apoi carnea de vita. Dupa ce le amestecati si le condimentati cu sare, piper, puneti foi de dafin eventual, si acoperiti cu zeama (sau cu vin ) si puneti capacul la oala sub presiune si lasati la foc foarte mic, aproximativ 1.30-2 ore. Daca nu vreti sa puneti la oala sub presiune ( cucta ) o puteti baga la cuptor, da acolo o sa aiba nevoie cam de 3 ore. Carnea la final o sa devina foarteeeee frageda si sfaramicioasa. Asta este un fel doar ( si cred cel mai rapid ) de a face boeuf bourguignon, sunt si altele mai complicate si cu alte ingrediente.

Deci daca nu vreti sa fierbeti 3 ore la ea va sfatuiesc sa folositi o oala sub presiune, in care puneti un pic de ulei de masline si apoi caliti carnea un pic, o scoateti si puneti ceapa la calit in zeama care s-a scurs din carne, apoi puneti sunca, si lasati un piculet asa, adaugati morcovii si ciupercile, amestecati bine si apoi carnea de vita. Dupa ce le amestecati si le condimentati cu sare, piper, puneti foi de dafin eventual, si acoperiti cu zeama (sau cu vin ) si puneti capacul la oala sub presiune si lasati la foc foarte mic, aproximativ 1.30-2 ore. Daca nu vreti sa puneti la oala sub presiune ( cucta ) o puteti baga la cuptor, da acolo o sa aiba nevoie cam de 3 ore. Carnea la final o sa devina foarteeeee frageda si sfaramicioasa. Asta este un fel doar ( si cred cel mai rapid ) de a face boeuf bourguignon, sunt si altele mai complicate si cu alte ingrediente. Se poate servi cu cartofi natur sau cu, cus-cus, sau cu ce doriti.