O inimioara de iepure se dorea gatita. Cu ajutorul ei, am pregatit o cina gustoasa si bogata. Drept garnitura, am avut ciuperci shiitake si paste fettuccine. Aceste paste sunt populare in bucataria romana si toscana. Denumirea vine de la cuvantul fettuce care inseamna panglica.

Inima se curata de zgarciuri si se feliaza. Eu am tinut inima in apa rece, timp de o ora, pentru a se trage sangele din ea. Fettuccinele se pun la fiert in apa clocotita sarata. Dupa 4 minute, se scurg intr-o sita. Intr-o tigaie non aderenta, se pune o lingura de ulei si se incalzesc pastele impreuna cu branza de burduf, pana aceasta se topeste. Adaugati frunzele de rucola si amestecati. Intr-o alta tigaie, se pun feliile de sunca, impreuna cu ciupercile shiitake feliate si se prajesc usor 1-2 minute, pana ciupercile incep sa se inmoaie. Pentru prepararea ciupercilor, nu a fost nevoie sa pun ulei, sunca a eliberat putina grasime care a fost suficienta. Se scot pe farfurie ciupercile cu sunca si, in aceeasi tigaie, se prajesc usor feliile de inima pe ambele parti. Pentru ca inima a fost foarte cruda, a fost nevoie sa se traga la tigaie doar pana a inceput sa-si schimbe culoarea. Am sarat si condimentat inima, cu rasnita cu sare de Himalaya si fulgi chilli. Sarati inima doar dupa prajire, pentru a evita sa se intareasca. Am preparat o mica salata din frunze verzi de valeriana cu rosii si zeama de lamaie. Se asaza frumos feliile de inima, fettuccinele cu rucola, ciupercile si salata. Pofta buna !!!Rucola am dorit sa o folosesc la salata. Din neatentie am spalat-o cu apa prea calda. Am decis sa o adaug la paste. Sarati inima doar dupa prajire, pentru a evita sa se intareasca.