Retete de post economiceSe curata cartofii, se taie felii si se prajesc in ulei. Rosia se spala si se taie felii. La fel si ridichea.

Ciupercile se curata, se taie felii si se pun intr-o tigaie in putin ulei pentru a se cali. Se presara putina sare si se lasa pana se evapora apa lasata.

Frunzele de salata se spala si se lasa sa se scurga bine, apoi se sterg de excesul de apa cu prosoape de hartie.

Se ia cate o lipie si se pune in tigaia infierbantata pentru cateva secunde si pe o parte si pe alta. Nu trebuie sa stea prea mult, altfel se usuca prea tare lipia.

Se pune lipia pe o farfurie, se asaza frunza de salata, apoi se pun pe rand, cartofi prajiti, ciuperci, rosii, ridichi, masline. Se ruleaza apoi lipia si se serveste alaturi de sosul preferat.

Pofta buna!Se poate adauga si carne gatita, taiata bucatele mici, pentru cei care nu tin post.