In litrul de lapte punem la fiert orezul spalat impreuna cu 100 gr zahar si zaharul vanilat si un praf de sare. Lasam sa fiarba pana bobul de orez este moale si compozitia este ingrosata. Luam de pe foc si adaugam cele 5 galbenusuri de oua, 30 gr unt, nucile taiate felii si stafidele. Amestecam totul pana se omogenizeaza. Albusurile le batem separat spuma si apoi le adaugam la compozitia de mai sus amestecand pana se omogenizeaza. Un vas rotund (forma) il ungem bine cu unt sau untura, tapetam forma cu pesmet si rasturnam in el compozitia de mai sus. Dam vasul la cuptorul preincalzit unde il vom tine la foc mic pentru circa 1 ora. Sufleul cand este frumos prajit se scoate din cuptor se rastoarna pe o farfurie intinsa si se poate stropi cu glazura de ciocolata, sau se presara cu zahar praf. Feliile de sufleu glazurate, le-am servit cu toping de fructe dar se potriveste de minune si un strop de frisca alaturi.

In litrul de lapte punem la fiert orezul spalat impreuna cu 100 gr zahar si zaharul vanilat si un praf de sare. Lasam sa fiarba pana bobul de orez este moale si compozitia este ingrosata. Luam de pe foc si adaugam cele 5 galbenusuri de oua, 30 gr unt, nucile taiate felii si stafidele. Amestecam totul pana se omogenizeaza. Albusurile le batem separat spuma si apoi le adaugam la compozitia de mai sus amestecand pana se omogenizeaza. Un vas rotund (forma) il ungem bine cu unt sau untura, tapetam forma cu pesmet si rasturnam in el compozitia de mai sus. Dam vasul la cuptorul preincalzit unde il vom tine la foc mic pentru circa 1 ora. Sufleul cand este frumos prajit se scoate din cuptor se rastoarna pe o farfurie intinsa si se poate stropi cu glazura de ciocolata, sau se presara cu zahar praf. Feliile de sufleu glazurate, le-am servit cu toping de fructe dar se potriveste de minune si un strop de frisca alaturi.