Nu am mancat aceasta ciorba pana am implinit o onorabila varsta.

Si avand in vedere ca ai mei o adora, a fost musai sa invat sa o fac.

Si stiti ceva? Mi-a si iesit!In apa, pui la fiert oasele de vita cu un praf de sare, pentru 30 de minute. Scoti oasele si adaugi in apa ceapa si zarzavatul ( patrunjelul si 3 morcovi) curatat, lasandu-le sa fiarba la foc mic.

Cand zarzavatul este fiert, il scoti usor cu o paleta si adaugi burta si usturoiul tocat marunt.

Lasi ciorba sa fiarba incet inca 30 de minute, apoi adaugi cubul de vita si ardeiul iute curatat de nervuri si seminte si taiat rondele. Lasi la foc mic, 10 minute, apoi stingi focul.

Ciorba ramane sa se racoreasca sub capac, timp in care bati bine ouale cu smantana si calesti morcovul ras in lingura de ulei.

Cand ciorba s-a racorit, adaugi morcovul calit si smantana, amestecand continuu, ca sa nu se taie.

Servesti ciorba fierbinte alaturi de ardei iute si smantana. Tips&Tricks: sa lasi neaparat ciorba sa se racoreasca, altfel in momentul in care adaugi smantana batuta cu ou se va taia!ciorba