E despre placinta si cam atat......fac ce fac si tot la chestii simple ma intorc, sunt mai bune.....

Aluat : Intr-un castron incapator, punem faina, in mijloc drojdia uscata, adaugam 50 ml apa calduta si amestecam cu putina faina, lasam 10 min apoi adaugam untul moale si ouale, presaram sare si incepem sa framantam, adaugand restul de apa calduta. Framantam bine, apoi lasam sa se odihneasca cat timp pregatim umplutura.

Umplutura: Intr-un castron, radem casul dulce, branza de oaie si branza de burduf, adaugam oaule si amestecam bine pana obtinem o umplutura omogena. Tapetam o tava cu hartie de copt, 36/24 cm, impartim aluatul in doua, o parte o intindem in tava, partea a doua o impartim din nou in doua si intindem doua foi. Peste foaia din tava intindem jumatate din umplutura, nivelam, asezam foaia a doua si intepam cu furculita, apoi intindem restul de umplutura si deasupra asezam ultima foaie, o intepam cu furculita. Bagam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, este gata cand incepe sa se rumeneasca si trece testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se lasa cca 15 min, apoi cu ajutorul unui cutit zimtat, o portionam. Este foarte gustoasa, se poate servi si cu dulceata (asa a mancat Vali, cu dulceata de cirese amare).