Pui cu curry si lapte de cocos este o reteta exotica dar usor de preparat.taiati muschiuletul de pui cubulete si caliti-l intr-o tigaie incinsa; adaugati ghimbirul ras, lemongrass tocat marunt sau zdrobit, chilli tocat marunt, usturoi pudra, praf de curry galben, praf de curry rosu sau pasta de curry rosu, curcuma, sare, piper; dupa ce puiul s-a rumenit, adauga laptele de cocos si lasa-l sa fiarba; luati un polonic de lichid din compozitie si dizolvati separat 1 lingurita de amidon puneti zeama inapoi in tigaie si lasati sa se ingroase; luati de pe foc; spalati orezul in 3 ape, cu sare si scurgeti-l bine; puneti apa pe foc la fiert si adaugati si sare; cand a dat in clocot adaugati orezul; din cand in cand amestecati orezul cu o spumiera; dupa 10 min scurgeti-l si adaugati putin unt sa se topeasca in el