Burritos este un fel de mancare mexicana traditionala care se face cu o tortilla infasurata. Pentru aceasta reteta de burritos aveti nevoie de un pachet de tortillas.

Burritos este un fel de mancare mexicana traditionala care se face cu o tortilla infasurata. Pentru a umple burritos puteti face orice combinatie de ingrediente.

La aceasta reteta am folosit 400 grame de piept de pui taiat fasii. L-am calit in 4 linguri ulei. Cand s-a calit puiul, am pus continutul conservelor peste puiul din wok, adaugand sare si piper. Legumele la conserva sunt deja fierte asa ca nu se tin pe foc decat 3 - 4 minute.

Dupa acest timp se ia wok-ul de pe foc si se mai adauga: o ceapa mica taiata pestisori, jumate avocado taiat bastonase, 200 g sos salsa si o salata rupta in bucati potrivite. Dupa, ori incalziti tortillas la microunde, ori le caliti pe rand intr-o tigaie lipsita de ulei sau unt si imbracati burrito-ul cu amestecul preparat.

Merge bine o o bere sau chiar si cu o tequilla. Sursa acestei retete este blogul Dulcegarii culinare. Alte retete mexicane recomandate: