Multumesc Buni pentru reteta! :-*Copiii mei s-au indragostit de salata de icre ce ati adus-o la Sighisoara si mi-au pomenit-o de nu stiu cate ori, asa ca am trecut la fapte!Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine.

Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la maioneza si se mixeaza la viteza mica. Cantitatea de ulei difera in functie de cata salata vrem sa obtinem. Pe parcurs icrele se vor ingrosa si atunci se adauga cca. 2 lg apa minerala si se continua mixarea.

La final se taie ceapa marunt, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine. Pofta buna!Nu trebuie sare pentru ca icrele sunt deja sarate.