Am folosit aceasta garnitura de cus-cus langa miel. Impreuna cu legume sotate si salata de cruditati s-au impacat de minune. Merge bine si ca mancare de post insotita de cruditati sau muraturi.

Cepele se curata si se spala. Spalati ardeiul iute. Morcovul se curata si se spala. Spalati frunzele de patrunjel si le tocati. Taiati bucatele morcovul si tocati jumatate din patrunjel Eu am maruntit morcovul si patrunjelul cu ajutorul blenderului vertical in vasul acestuia. Morcovul mai poate fi razuit pe razatoare. Ceapa tocata rondele se caleste impreuna cu morcovul in ulei. Cand acestea au inceput sa se inmoaie, se adauga cus-cusul. Toate se prajesc la foc mic pana cand cus-cusul incepe sa se rumeneasca. In acest moment adaugati apa cat sa-l acopere. Sarati. Piperati usor. Lasati sa fiarba cu vasul acoperit la foc mic, respectand indicatiile de pe ambalaj. Daca este necesar, mai adaugati apa. Gustati la sfarsit si daca este necesar mai sarati sau condimentati. La servire decorati cu ardei iute rondele si restul de patrunjel verde. Cus-cusul se poate folosi garnitura foarte bine atat la fripturi, cat si la tocanite sau ca atare mancare de post. Pofta buna !!!!Inainte de fierbere cus-cusul se prajeste in ulei. Cus-cusul se poate folosi garnitura foarte bine, atat la fripturi, cat si la tocanite sau ca atare mancare de post .