Cu ocazia unei zile de marti am preparat pentru caserola la serviciu o salata rapida, plina de vitamine si culoare. Eu nu am folosit ulei, a fost suficienta usoara grasime eliberata de pieptul de pui la sotare.

Pieptul de pui se spala si se taie cuburi.

Se pune pieptul de pui intr-o tigaie tip Wok ne-aderenta impreuna cu putina sare, condimentul de la Delikat si 200 ml apa.

Lasati sa se soteze puiul pana carnea este albicioasa, patrunsa si apa a scazut.

Spalati rucola si o lasati sa se scurga de excesul de apa.

Taiati varza rosie si salata chinezeasca fideluta. Sarati.

Amestecati varza sarata cu putin otet.

Se adauga rucola si pieptul de pui. Amestecati.

Decorati cu cuburi de piept de pui ce le-ati pastrat pentru aceasta.

Gustati si sarati / acriti,daca mai este nevoie.

Pastrati salata la rece. Pofta buna!Pentru mine nu a fost nevoie de ulei. A fost suficienta usoara grasime eliberata de pieptul de pui la sotare.

Frunzele de rucola dau un usor si placut gust picant. In acest caz nu mai folosesc piper.

Pastrati salata la rece.

Aceasta salata s-a incadrat cerintelor mele de dieta.