Dupa reteta de Branza alsaciana- Bibeleskaes, va propun o reteta de muschiulet de porc cu aceasta branza delicioasa si invelit in aluat foietaj.

Rezultatul este minunat, carnea este frageda si delicioasa.https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/muschiulet-de-porc-in-aluat-foietaj.htmlIncalziti cuptorul la 180 C.

Intr-o tigaie mare, rumeniti muschiuletul bine pe toate partile in uleiul incins.

Puneti sare, piper si paprika.

Scoateti si lasati sa se raceasca.

Desfaceti aluatul pe placa acoperita cu hartie de copt.

Puneti feliile de jambon pe toata suprafata. Asezati branza deasupra.

Plasati muschiuletul. Presarati ceapa, usturoiul si arapagicul deasupra.

Pliati aluatul si inrobati muschiuletul in el. Sudati capetele si intoarceti-l cu partea neteda deasupra.

Cu un penson ungeti aluatul cu galbenusul amestecat cu laptele.

Decorati cu un cutit si dati la cuptor timp de 40 de minute.

Lasati sa se raceasca un pic si taiati-l felii.

Serviti cu cartofi, legume, salata verde....