O fel principal satios si tare simplu! Spor si pofta buna! ;) Poze din timpul prepararii, le-am pierdut :D, am tot intrat pe diverse statii de computer:((( si nu le mai gasesc! Dar voi ma credeti pe cuvant de Bucataras, ca am preparat intradevar bunatatea ! ;)Ciupercile curatate se taie grosier.

Ceapa curatata se taie rondele, se pune la calit in ulei si 50 ml vin, asezonata cu sare si piper, cca. 10 minute la foc mic.

Apoi se adauga ciupercile si restul de vin, se lasa la gatit la foc mediu, neacoperit cca. 20 minute.

Dupa ce s-au inmuiat ciupercile si evaporat vinul, se asezoneaza de boia, amestecandu-se pana se inglobeaza, si se mai lasa la gatit la foc mic, pana ce omogenizam amidonul cu smantana si apa.

Amestecul de amidon se toarna in fir subtire peste ciuperci, amestecandu-se continuu ca sa nu se faca cocoloase, atentie, trasa deoparte de pe foc.

Apoi se pune la gatit inca minim 3 minute, cat sosul sa devina catifelat.

Spor si pofta buna!Pentru incepatori, pare un pic complicata ultima parte cu amidonul ;) Dupa prima experienta, va fi din ce in ce mai bine! ;)