,, Meniu copii De multe ori spun ca daca ai copiii la masa, este ca la loterie. Nu stii daca le va placea la mofturici ce le servesti. Se pare ca cu acest preparat nu dau gres. Am obiceiul sa prepar o foccacia cu ce am la indemana de cate ori prepar paine. De data aceasta foccacia a fost pusa la pachet. Pentru ca am copii mai mari le-am pus in,, straita si o sticla de vin :DAluatul se intinde intr-o forma /tava de copt rotunda sau patrata, cu mainile unse cu ulei de masline din belsug. Taiati rondele carnatul si splati legumele . Peste aluat se presara busuiocul uscat . Se fac gropite in aluat si se aseaza rondelele de carnat si rosiile taiate jumatati . Sarati si piparati . Tava se da la cuptor timp de 30 minute la foc mediu [ 180 grade celsius ]. Cand foccacia incepe sa se rumeneasca se scoate din cuptor si din forma in care a fost coapta . Se presara pe deasupra florile de busuioc rumenite . La servire se razuieste parmezan si se decoreaza cu frunzulite de busuioc verde . Pofta mare, copii !!!!Foccacia este bine servita calda, proaspat coapta, cu coaja crocanta. Piperul brazilian are un grad redus de iuteala .