Ce-mi place salata de varza murata la borcan.

Excelenta, trebuie numai lasata o saptamana la frigider inainte de a o consuma.

Este buna de mancat imediat, dar dupa o saptamana este mult mai gustoasa si mai usor de digerat.https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/salata-de-varza-cu-otet-chimen-si-ardei.htmlSterilizati un borcan si capacul lui.

Dati pe razatoare varza.

Eu am folosit un cutit de curatat legume la-nceput si apoi am terminat cu razatoarea cea mare.

Taiati ardeii fasii subtiri.

Amestecati toate legumele cu sarea, apasati, frecati si presati sa iasa zeama verzei.

Puneti otetul si chimenul si amestecati.

Umpleti borcanul cu acest amestec si apasati bine.

N-am pus apa, daca trebuie puneti apa fiarta si racita.

Puneti o greutate deasupra sau apasati varza cu 2 bete puse in cruce.

Puneti apoi capacul si dati-l la rece.

Se va conserva astfel cateva luni.