Intr-un castron mic, se amesteca laptele cu apa calda. Apoi se adauga drojdia si amestecati pana toate drojdie se dizolva.

In standul amestec, crema de unt, zahar, sare si scortisoara impreuna in castron.

Resturi de parti in jos si apoi bate in ou. Se adauga coniac sau rom si lichior de oua.

Se adauga jumatate din faina si combina. Razuiti jos parti ale vasului. Se adauga jumatate din lapte/amestec de drojdie si se amesteca. Razuiti jos parti ale vasului. Se adauga restul de faina, se amesteca se adauga restul de amestec de lapte si se amesteca pana cand aluatul este neted si o minge gigant. Mi-a luat cam 4-5 minute.

Apasati aluatul intr-o neunsa 9 13 inch standard de sticla termorezistent. Acoperiti vasul cu folie de plastic si a pus intr-un loc cald si se lasa sa creasca pana cand aluatul s-a dublat. Aproximativ 2 ore.

Se incalzeste cuptorul la 350 de grade.

Intr-un castron mic, se amesteca siropul de porumb, vanilie si 2 linguri de apa. Retrase din circuitul agricol.

In mixer, crema de unt, zahar brun si sare, pana cand lumina si pufos, aproximativ 5 minute. Razuiti jos parti ale bol si bate in ou. Adauga extractul de vanilie si coniac sau rom intuneric.

Se adauga jumatate din faina si se amesteca. Razuiti jos parti ale vasului. Se adauga jumatate din sirop de porumb amestec si se amesteca. Razuiti jos parti. Se adauga restul de faina, se amesteca si apoi se adauga restul de sirop de porumb si se amesteca.

Turnati amestecul peste crescut de tort si de a folosi o spatula usor raspandit intr-un strat uniform pe intreaga topBake pentru 30-35 de minute (ar putea dura un pic mai mult); acest tort va creste si se incadreaza in diferite domenii si au o culoare maro-auriu de sus si centru lichid atunci cand ati terminat.

Se raceasca pe gratar.

Cerne zahar pudra pe partea de sus de pe intregul tort. Felie si bucurati-va!