Intr-un mic bol, amestecati impreuna ulei, miere, nuca de cocos aminoacizi, turmeric, praf de chili, sare, piper cayenne si radacina de ghimbir ras pana bine combinate.

Se toarna peste aripi de pui bucati (intr-un container mare sau saci de plastic) si amestecati pana cand sunt bine acoperite.

Capacul sau sigiliu sac(s) si bagati la frigider cel putin 6 ore sau peste noapte.

Puteti gati pe gratar (mai ales daca vrei ca cei frumos char marci) sau de a le coace in cuptor.

Pentru a gati pe un grill pe gaz, setati temperatura la foc mediu (aproximativ 350F). O data fierbinte, raspandit aripile si se fierbe 20 la 25 de minute, de cotitura in mod constant, astfel incat acestea nu arde. Imi place pentru a inchide capacul la sfarsitul pentru a obtine unele arsuri.

Pentru a gati in cuptor, se incalzeste la 375F. O data fierbinte, loc de aripi (intr-un singur strat, poate fi nevoie de doua foi de copt) in cuptor si se coace timp de 50 de minute, de cotitura, cel putin o data. Daca doriti aripi un pic crocant, odata ce acestea sunt complet fierte, se scoate tava(s) de la cuptor si porniti de caldura va Frigeti. Puneti tava in timp de 2 minute si se indeparteaza imediat.