Incalziti cuptorul la 350.

Se unge o prajitura tigaie cu non-stick spray sau unt, praf cu faina, apoi atingeti usor orice exces.

Intr-un castron mare cerne impreuna faina, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare, si scortisoara teren.

Cu un mixer electric, intr-un bol separat, bate impreuna zahar, oua, ulei, vanilie, si piure de banane.

Se adauga treptat amestecul de faina in amestecul de zahar, se continua a se amesteca la foc mic pana s-a incorporat bine.

Se amesteca in tocata, dovlecei.

Se toarna aluatul in preparate bundt tigaie, neteda in partea de sus, apoi se coace prajitura timp de 45 la 55 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata si turta a inceput sa se retraga de pe partile laterale ale tigaie.

Intre timp se prepara glazura.

Se pune crema de branza intr-un bol si se bate cu mixerul pana se omogenizeaza.

Se adauga in zaharul pudra si sa continue sa se amesteca pana cand sunt bine incorporate.

Se toarna in sirop de artar si se amesteca pana la omogenizare si nu apar noduli.

Ia tort din cuptor si lasati prajitura sa se raceasca timp de 10 minute, apoi se rastoarna cu grija pe o racire rack. Se raceasca complet inainte de a glazura.