Ungeti usor o 11-inch adancime placa de placinta cu un pat de unt, SAU puteti utiliza, de asemenea, o forma dreptunghiulara 2.15 litri vas de copt.

Aranjati feliile de paine pe partea de jos a vasului de copt, permitand unele marginile sa atarne peste margini.

Strat de prosciutto peste feliile de paine.

Top cu rosii si sparanghel.

Se presara branza peste sparanghel si se pune deoparte.

Intr-un bol mare, combinati oua si lapte; se amesteca doua pana bine amestecate.

Condimenteaza amestecul cu sare, piper si nucsoara; se amesteca pana combinate.

Se toarna amestecul de ou in preparate anterior fel de mancare; folositi-va de maini pentru a impinge ingredientele jos pentru a absorbi tot lichidul.*Acoperi tava cu folie de aluminiu si bagati la frigider peste noapte.

Se incalzeste cuptorul la 350 F. in Timp ce preincalzirea cuptorului, scoateti straturi de la frigider, se descopera si se lasa pe tejghea timp de mai multe minute.

Se coace straturile descoperit pentru 50 pana la 60 de minute, sau pana cand ouale sunt fierte iar partea de sus este umflat si maro auriu.

Se scoate din cuptor si se lasa sa stea cateva minute inainte de servire.