Vinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg. vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze. sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului. Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelorVinetele se taie rondele de 1/2 cm se sareaza si se lasa la 30 min, apoi se spala si se sterg. vinetele se tavalesc prin sana apoi prin faina amestecata in prealabil cu susan si sare si apoi se scufunda in ouale batute; se pun in tigaie in ulei incins si se prajesc pe ambele fetze. sunt foarte bune cu crusta care se formeaza datorita sanei si susanului. Am servit alaturi de cartofi cu ceapa si galuste si salata verde se poate adauga mujdei de usturoi deasupra vinetelor