Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit. Intr-un castron punem faina, dupa siropul care s-a racit, restul ingredientelor. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza., punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt pt circa 20 minute. Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.

Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit. Intr-un castron punem faina, dupa siropul care s-a racit, restul ingredientelor. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza., punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt pt circa 20 minute. Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.