Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul. Adaugam oul, praful de copt, laptele, lichiorul si faina. Amestecam bine aluatul. Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul. Dupa scoatem aluatul de la frigider intindem o foaie rotunda cam de 1, 5 cm si punem foaia in tava rotunda. Peste foaie punem gem dupa preferinta si la urma decoram. Eu am facut stelute si dupa ce am terminat ornatul am pus deasupra nuca de cocos. Dam la cuptor cam 30 minute, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si Pofta buna!Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul. Adaugam oul, praful de copt, laptele, lichiorul si faina. Amestecam bine aluatul. Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul. Dupa scoatem aluatul de la frigider intindem o foaie rotunda cam de 1, 5 cm si punem foaia in tava rotunda. Peste foaie punem gem dupa preferinta si la urma decoram. Eu am facut stelute si dupa ce am terminat ornatul am pus deasupra nuca de cocos. Dam la cuptor cam 30 minute, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si Pofta buna! Se serveste rece.