Carnea slaba de vitel se impaneaza cu slanina (vezi metoda de impanare cu slanina) si se pune intr-un vas inalt. Otetul se da in clocot, se adauga vinul, condimentele si se toarna marinata asa fierbinte peste carne. Dupa ce se raceste, se lasa la frigider 3-4 zileCarnea slaba de vitel se impaneaza cu slanina (vezi metoda de impanare cu slanina) si se pune intr-un vas inalt. Otetul se da in clocot, se adauga vinul, condimentele si se toarna marinata asa fierbinte peste carne. Dupa ce se raceste, se lasa la frigider 3-4 zileFrecarea carnii cu condimente, la putin timp inainte de a o pune in tava, nu da rezultatele scontate. Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider. Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.