Detalii Ciuperci umplute
Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs. Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin. Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper. Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie. Introducem la cuptor pentru 15 minute, scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor. Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata. Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase! Pofta buna!Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs. Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin. Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper. Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie. Introducem la cuptor pentru 15 minute, scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor. Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata. Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase! Pofta buna!