Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase.

Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase si usor de preparat. Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu. Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg de zeama. Se amesteca cu busuiocul. Daca s-au prajit un pic chiflele, se scot, se ung cu putin ulei amestecat cu usturoi, sare si piper, apoi se adauga rosiile, se mai lasa chiflele in cuptor pret de 10 minute. Se decoreaza cu cateva frunze de verdeata (patrunjel, busuioc sau menta).

Bruschetele cu rosii si usturoi se servesc reci.