Detalii Tochitura de pui
Preparare : Carnea am portionato bucatele mai mici . Ceapa am taiat-o marunt, ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa. Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing Am servit tochitura cu pireu de cartofi .
Preparare : Carnea am portionato bucatele mai mici . Ceapa am taiat-o marunt, ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa. Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing Am servit tochitura cu pireu de cartofi .
Etichete:
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
usturoi,
rosii,
bulion,
ardei,
ulei,
retete de craciun si revelion,
retete pentru copii