Se toaca ceapa si varza Intr-un vas mai mare,se caleste ceapa in margarina incinsa,apoi carnea si se mai lasa pe foc,5 min,amestecand,pana ce aceasta devine sfaramicioasa. Se adauga varza,se condimenteaza cu sare,piper,boia iute(dupa gust)si pasta de tomate,impreuna cu zaharul, omogenizate in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 20-30 min,la foc moale,pana ce se evapora tot lichidul. Intre timp,se unge o forma de sufleu cu margarina,inclusiv peretii si se tapeteaza cu pesmet(eu am folosit un vas yena) Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se pune in forma pregatita, amestecul de varza si carne,peste care se presara cascavalul ras. Peste sufleu se toarna ouale batute cu lapte si condimentate cu sare si piper. Se da la cuptorul incins,la foc potrivit,30-45 min,sau pana ce se rumeneste frumos.

Se toaca ceapa si varza Intr-un vas mai mare,se caleste ceapa in margarina incinsa,apoi carnea si se mai lasa pe foc,5 min,amestecand,pana ce aceasta devine sfaramicioasa. Se adauga varza,se condimenteaza cu sare,piper,boia iute(dupa gust)si pasta de tomate,impreuna cu zaharul, omogenizate in supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 20-30 min,la foc moale,pana ce se evapora tot lichidul. Intre timp,se unge o forma de sufleu cu margarina,inclusiv peretii si se tapeteaza cu pesmet(eu am folosit un vas yena) Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se pune in forma pregatita, amestecul de varza si carne,peste care se presara cascavalul ras. Peste sufleu se toarna ouale batute cu lapte si condimentate cu sare si piper. Se da la cuptorul incins,la foc potrivit,30-45 min,sau pana ce se rumeneste frumos. Se serveste cald,cu pireu de cartofi. Se poate consuma cu smantana.