Recomand cu incredere hotelul Residence Ambient din municipiul Brasov, o cazare exceptionala pentru o zi sau mai multe.

Acest hotel este situat la 5-10 minute de mers pe jos de Centrul Vechi al municipiului Brasov, care ofera servicii hoteliere de exceptie, camere de supraveghere si acces la punctele de atractie zonei.

Am fost in vizita cu sotia mea si a trebuit sa dormim o noapte, am cautat pe internet hoteluri din centrul Brasovului si acesta arata foarte bine la un pret ok. Am sunat la ei, ne-a raspuns o femeie foarte draguta care ne-a dat toate informatiile pe care le-am avut nevoie, noi am fost de acord si ne-am rezervat o camera dubla la un pret de 160 lei. Seara, dupa ce am vizitat Brasovul, am luat un taxi sa ne duca la acest hotel, cand am ajuns acolo, personalul ne-a primit de parca am fi fost politicieni de cea mai inalta clasa. Ne-au aratat camera, tot curat la prima vedere, de pe fereastra vazandu-se o frumoasa priveliste, un design al cladirilor specific unei zone montane. Am profitat de situatie si am iesit cu sotia mea sa ne plimbam prin zona, o multime de turisti, cei mai multi nemti se auzeau cum laudau locurile noastre. Am stat de vorba cu localnici si ne-au spus ca odata era Festivalul Cerbului de Aur unde tot centrul era plin de oameni, neavand loc sa mai poti circula. Mai tarziu, ne-am intors la hotel si ne-am pus la somn, pentru ca de dimineata spre dupa amiaza aveam tren.

Pot sa spun ca am dormit extrem de bine, eu si sotia mea, am avut ocazia sa ne petrecem seara in Centrul Vechi, chiar daca nu prea am consumat foarte multi bani pe lucruri, dar ne multumim si cu privirea.

Camerele includ: baie privata, birou, ventilator, incalzire, mocheta, dus, telefon, ceas desteptator, prosoape, lenjerie de pat, TV/radio, canale prin cablu, birou, articole de toaleta gratuire. Cele mai apreciate facilitati sunt: parcare, WiFI gratuit inclus, camere pentru nefumatori, transport de la aeroport sau invers si se accepta animale de companie. Micul dejun este optional la pretul de 27 lei.

Locatia este foarte buna, parcursul pentru urmatoarele atractii fiind astfel:
Facultatea de Medicina (Universitatea Transilvania) – 0.9 km
County Clinical Emergency Hospital of Brasov – 1.3 km
Piata Sfatului – 1.4 km
Telecabina Tampa – 1.4 km
Strada Sforii – 1.6 km
Bastionul Fierarilor – 1.7 km
Paradisul Acvatic – 3 km
Casino Vesuvius – 4.1 km
Parc Aventura Brasov – 4.7 km
Bradul Ski Slope – 7.4 km
Telecabina Capra Neagra – 7.4 km
Drumul Rosu Ski Slope – 7.9 km
Telecabina Kanzel – 8 km
Telecabina Postavarul 8 km

Cu siguranta, cu alta ocazie, voi veni din nou cu sotia mea la acest hotel, deoarece ne-am simtit mai bine decat acasa, putem spune ca am devenit prieteni cu personalul, niste persoane foarte amabile care ne-au sprijinit pe tot parcursul sejurului. „Am schimbat vorbe” cu acestia, dandu-ne atentie, am glumit cu ei, si chiar am retinut numele la unii cu care vorbeam cel mai mult.

Brasovul este un oras frumos si trebuie vizitat!