Aceasta este varianta rapida a taiteilor. Gustul si aspectul sunt identice. Diferenta este ca se foloseste mai putina faina asa incat sa obtineti un aluat de consistenta smantanii. Acest aluat se pune intr-o punga de plastic groasa, se strange tot intr-un colt si se innoada punga. Cu ajutorul unei foarfeci, taiati 1 mm din coltul pungii si turnati aluatul in lichidul (supa sau lapte) care clocoteste. Lasati sa fiarba sub capac 3-4 minute. In functie de cat de subtire sau gros taiati coltul pungii, veti obtine niste turnatei mai grosi sau mai subtiri. Puteti intepa varful pungii cu un ac gros ( de lana) si veti avea niste turnatei foarte subtiri. Pofta buna!Aceasta este varianta rapida a taiteilor. Gustul si aspectul sunt identice. Diferenta este ca se foloseste mai putina faina asa incat sa obtineti un aluat de consistenta smantanii. Acest aluat se pune intr-o punga de plastic groasa, se strange tot intr-un colt si se innoada punga. Cu ajutorul unei foarfeci, taiati 1 mm din coltul pungii si turnati aluatul in lichidul (supa sau lapte) care clocoteste. Lasati sa fiarba sub capac 3-4 minute. In functie de cat de subtire sau gros taiati coltul pungii, veti obtine niste turnatei mai grosi sau mai subtiri. Puteti intepa varful pungii cu un ac gros ( de lana) si veti avea niste turnatei foarte subtiri. Pofta buna!