Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc si devin cremoase. Margarina,taiata bucatele,se incorporeaza in faina cernuta cu praful de copt,apoi se pun pe rand,crema de galbenusuri,drojdia faramitata,smantana si sarea. Se framanta un aluat mai tare(la nevoie se mai adauga putina faina),care impartit in doua,se inveleste in folie transparenta si se pune la rece, in frigider,unde se lasa cel putin 1 ora. Lucrati repede aluatul,el nu trebuie framantat mult timp,ci doar pana cand se omogenizeaza si se inglobeaza ingredientele. Intre timp pregatim tava,fie o ungem cu unt si presaram faina,fie o tapetam cu hartie de copt. Jumatate din coca se rade pe razatoarea mare,direct in tava pregatita,intr-un strat cat mai uniform. Deasupra se intinde umplutura :albusurile batute spuma tare,impreuna cu zaharul si gemul inglobat. Restul de aluat se rade deasupra umpluturii si se presara nuca macinata,amestecata cu putin zahar. Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-30 min,sau pana cand aluatul se rumeneste frumos si devine crocant. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra si se taie.

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc si devin cremoase. Margarina,taiata bucatele,se incorporeaza in faina cernuta cu praful de copt,apoi se pun pe rand,crema de galbenusuri,drojdia faramitata,smantana si sarea. Se framanta un aluat mai tare(la nevoie se mai adauga putina faina),care impartit in doua,se inveleste in folie transparenta si se pune la rece, in frigider,unde se lasa cel putin 1 ora. Lucrati repede aluatul,el nu trebuie framantat mult timp,ci doar pana cand se omogenizeaza si se inglobeaza ingredientele. Intre timp pregatim tava,fie o ungem cu unt si presaram faina,fie o tapetam cu hartie de copt. Jumatate din coca se rade pe razatoarea mare,direct in tava pregatita,intr-un strat cat mai uniform. Deasupra se intinde umplutura :albusurile batute spuma tare,impreuna cu zaharul si gemul inglobat. Restul de aluat se rade deasupra umpluturii si se presara nuca macinata,amestecata cu putin zahar. Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-30 min,sau pana cand aluatul se rumeneste frumos si devine crocant. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra si se taie.