Detalii Friptura cu sos de smantana
Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi. Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.
Punem apa,lasam sa fiarba. Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama. Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi. Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.
Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi. Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.
Punem apa,lasam sa fiarba. Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama. Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana. De preferinta mai puteti pune usturoi. Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.