Incalziti cuptorul la temperatura 170 C si captusiti o tava de marime 24 X24 cm. Frecati bine untul moale cu zaharul pana devine cremos . Adaugati faina, praful de copt si varful de sare. V-a rezulta un aluat destul de tare. Il intinteti in tava si il lasati sa se coaca pentru circa 15 minute sau pana cand vedeti ca a devenit putin auriu. Topiti bine untul cu zaharul intr-o craticioara pe foc potrivit, adaugati siropul de artar si laptele condensat. Tineti la foc potrivit si cand a inceput sa fiarba mai tineti inca 5 minute, amestecand mereu, trebuie sa se ingroase putin caramelul . Opriti focul si lasati sa se raceasca putin. Intindeti caramelul pe suprafata blatului si lasati sa se raceasca bine. Topiti in bain marie ciocolata si o intindeti uniform cu un cutit pe toata suprafata caramelului.

Incalziti cuptorul la temperatura 170 C si captusiti o tava de marime 24 X24 cm. Frecati bine untul moale cu zaharul pana devine cremos . Adaugati faina, praful de copt si varful de sare. V-a rezulta un aluat destul de tare. Il intinteti in tava si il lasati sa se coaca pentru circa 15 minute sau pana cand vedeti ca a devenit putin auriu. Topiti bine untul cu zaharul intr-o craticioara pe foc potrivit, adaugati siropul de artar si laptele condensat. Tineti la foc potrivit si cand a inceput sa fiarba mai tineti inca 5 minute, amestecand mereu, trebuie sa se ingroase putin caramelul . Opriti focul si lasati sa se raceasca putin. Intindeti caramelul pe suprafata blatului si lasati sa se raceasca bine. Topiti in bain marie ciocolata si o intindeti uniform cu un cutit pe toata suprafata caramelului. Lasati sa se raceasca bine si apoi taiati patrate sau cum doriti. Blatul este destul de uscat,gen biscuit. Daca va place, puteti face prajitura si cu un un blat mai moale/pufos (dupa reteta voastra) ...asa cum voi face eu data viitoare.