Ruolurile din ardei copti sunt niste aperitive rapide, ce sunt foarte aspectuoase si isi merita locul pe orice masa de sarbatoare. Urmareste reteta culinara si prepara si tu aceste aperitive deosebite.

Se incalzeste AirFryer la 220 C. Se aseaza ardeii grasi in sita friteuzei, care se introduce apoi in AirFryer. Se seteaza cronometrul la 10 minute si se coc ardeii pana cand coaja lor devine usor arsa. Se pun ardeii intr-un bol, se acopera cu un capac sau o folie de plastic si se lasa timp de 15 minute. Se taie apoi in jumatati pe lungime, se curata de seminte si se decojesc. Se pune deasupra lor o umplutura la alegere si se ruleaza, incepand de la capatul cel mai ingust. Se fixeaza cu furculite pentru aperitive si se aseaza pe un platou.

Timp pregatire: 10 minute + 15 minute pentru ca ardeii sa se patrundaAirFryer: 10 minuteUmpluturi pentru ardeii copti:Ansoa cu capereSe scurge uleiul dintr-o conserva de fileuri de ansoa si se taie marunt. Se amesteca cu un catel de usturoi zdrobit, 2 linguri de capere tocate marunt, 2 linguri de patrunjel tocat marunt si piper negru proaspat macinat.

Feta cu ceapa verdeSe zdrobesc 100 g de branza feta si se amesteca cu o ceapa verde taiata in felii subtiri si 2 linguri de oregano tocat marunt.

Ton cu ceapa rosieSe scurge uleiul dintr-o conserva de ton si se amesteca pestele cu o ceapa rosie tocata marunt, 1 lingura de coaja de lamaie rasa, 2 linguri de capere, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Al optulea indiciu, si ultimul, din concursul Aerul este noul ulei este: gustos