Prazul, curatat si spalat se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se opareste in apa cu sare, apoi se scurge bine de apa si se caleste in putin ulei. Arpagicul curatat, se rumeneste usor in putin ulei. Ceapa taiata pestisori se prajeste in putin ulei, pana devine sticloasa. Se adauga pasta de tomate, vinul si otetul si inca 200 ml apa. Cand incepe sa fiarba adaugati maslinele si fierbeti cateva clocote. Adaugati prazul, si arpagicul si fierbeti pe foc mic - sau la cuptor - pana cand sosul scade la jumatate. Potriviti de sare si adaugati marar verde tocat marunt.

Prazul, curatat si spalat se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se opareste in apa cu sare, apoi se scurge bine de apa si se caleste in putin ulei. Arpagicul curatat, se rumeneste usor in putin ulei. Ceapa taiata pestisori se prajeste in putin ulei, pana devine sticloasa. Se adauga pasta de tomate, vinul si otetul si inca 200 ml apa. Cand incepe sa fiarba adaugati maslinele si fierbeti cateva clocote. Adaugati prazul, si arpagicul si fierbeti pe foc mic - sau la cuptor - pana cand sosul scade la jumatate. Potriviti de sare si adaugati marar verde tocat marunt. Serviti mancarea calda sau rece! Pofta buna!