Pestele se curata, se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare. Ceapa taiata fideluta,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc, se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min. Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.

Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.

Pestele se curata, se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare. Ceapa taiata fideluta,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc, se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min. Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.

Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie. Este o mancare usoara,iar combinatia legumelor cu pestele aduce un gust intens.