Cartofii curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, 25 de minute. Se scurg, se lasa sa se racoreasca si se zdrobesc. Se framanta un aluat din faina, unt, cartofi si sare. Se imbraca in acest aluat o forma de tort unsa (diametrul de 26 cm) si se ridica o margine inalta. Se da la frigider 30 minute. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se toaca ceapa, iar ardeii se curata de cotor, seminte si se taie bucati. Se caleste ceapa si ardeii in ulei circa 4 minute, apoi se scot In acelasi ulei se prajeste carnea tocata pana devine sfaramicioasa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se adauga compozitia de ceapa si ardei. Amestecul rezultat se pune peste aluat si se niveleaza. La ouale usor batute se adauga smantana, laptele si bulionul, se omogenizeaza si se toarna peste carnea tocata. Se coace in cuptorul incins, aproximativ 45 de minute, la foc potrivit sau pana ce tarta sa rumenit frumos. Tarta se serveste calda sau rece.

Cartofii curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, 25 de minute. Se scurg, se lasa sa se racoreasca si se zdrobesc. Se framanta un aluat din faina, unt, cartofi si sare. Se imbraca in acest aluat o forma de tort unsa (diametrul de 26 cm) si se ridica o margine inalta. Se da la frigider 30 minute. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se toaca ceapa, iar ardeii se curata de cotor, seminte si se taie bucati. Se caleste ceapa si ardeii in ulei circa 4 minute, apoi se scot In acelasi ulei se prajeste carnea tocata pana devine sfaramicioasa si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se adauga compozitia de ceapa si ardei. Amestecul rezultat se pune peste aluat si se niveleaza. La ouale usor batute se adauga smantana, laptele si bulionul, se omogenizeaza si se toarna peste carnea tocata. Se coace in cuptorul incins, aproximativ 45 de minute, la foc potrivit sau pana ce tarta sa rumenit frumos. Tarta se serveste calda sau rece. Picanta, calda sau rece, carnea tocata e pur si simplu buna!