taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital spalati si stergetitaiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital spalati si stergeti carnea cu un prosop curat si uscat, apoi asezati-o in slow cooker, peste patul de morcovi adaugati cativa catei de ustoroi, 5-6 stele de anason, cateva hasme, apoi presarati peste carne sare grunjoasa, piper si seminte de chimen negru turnati peste carne 100 ml de vin rosu sec (Feteasca neagra) si 300 ml supa de oase (daca nu aveti, folositi apa) setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 12 ore Mod de preparare garnitura: pastrati nautul in apa, de seara pana dimineata, apoi fierbeti-l in multa apa, cu doi catei de usturoi, o ceapa, doua foi de dafin si sare, pana se inmoaie bobul amescati nautul cu sare de mare, patrunjel si ulei de masline. Pofta buna!3