150 g zahar se caramelizeaza. Se adauga 400 ml apa fiarta. Cind s-a racit compozitia se adauga merele rase si nuca macinata apoi 8 linguri faina, 2-3 linguri amidon, 100 ml ulei, praful de copt si scortisoara. Se obtine o coca ca si la chec pe care o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam aluatul la copt in cuptorul dinainte incalzit. Lasam sa se coaca si facem proba cu scobitoarea. Cind s-a copt, o scoatem din cuptor si lasam prajitura sa se raceasca. Intre timp pregatim crema : 150 g zahar se caramelizeaza, peste care adaugam 5oo ml apa fierbinte apoi 5 linguri de faina si 1-2 cu amidon, invartim bine bine pina se amesteca fara sa fie cocoloase. Se adauga esenta de rom si lasam crema sa se raceasca. Margarina se invarte bine cu mixerul si se adaufa pe rind cite o lingura din crema racita. Daca crema este prea groasa se adauga citeva linguri cu gem din care preferati. Crema se pune peste blatul racit si se orneaza cu ciocolata de post razuita, cu bombonele sau cu nuca de cocos.150 g zahar se caramelizeaza. Se adauga 400 ml apa fiarta. Cind s-a racit compozitia se adauga merele rase si nuca macinata apoi 8 linguri faina, 2-3 linguri amidon, 100 ml ulei, praful de copt si scortisoara. Se obtine o coca ca si la chec pe care o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam aluatul la copt in cuptorul dinainte incalzit. Lasam sa se coaca si facem proba cu scobitoarea. Cind s-a copt, o scoatem din cuptor si lasam prajitura sa se raceasca. Intre timp pregatim crema : 150 g zahar se caramelizeaza, peste care adaugam 5oo ml apa fierbinte apoi 5 linguri de faina si 1-2 cu amidon, invartim bine bine pina se amesteca fara sa fie cocoloase. Se adauga esenta de rom si lasam crema sa se raceasca. Margarina se invarte bine cu mixerul si se adaufa pe rind cite o lingura din crema racita. Daca crema este prea groasa se adauga citeva linguri cu gem din care preferati. Crema se pune peste blatul racit si se orneaza cu ciocolata de post razuita, cu bombonele sau cu nuca de cocos.