zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar ungeti bine cotletele cuzdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar ungeti bine cotletele cu ulei si asezonati-le cu o parte din mixul de condimente si sare taiati cartofii in 4, stropiti-i cu putin ulei si adaugati si pe acestia condimente taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime puneti vasul detasabil pe foc, dati culoare rack-ului de porc (pana devine auriu pe fiecare parte), stingeti cu vinul rosu si lasati-l sa se reduca cca 3-4 minute - apoi asezati-l in slow cooker Crock Pot 6L Saut asezati cartofii de jur imprejurul carnii si peste ei, usturoiul si cimbrul setati slow cooker Crock Pot 6L Saut pe modul de gatire Low, adaugati apa si setati timpul de 4 ore puneti capacul si asezonati cu sare si piper, daca mai este cazul, cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit pentru reducerea sosului care se va forma in Crock Pot, puteti aseza vasul detasabil direct pe foc pentru cateva minute. presarati chives tocat deasupra si serviti. Pofta buna!3