introduceti carnea tocata intr-un bol dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea tocati mararul si patrunjelulintroduceti carnea tocata intr-un bol dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea tocati mararul si patrunjelul marunt si adaugati-le si pe acestea in carne asezonati bine carnea cu sare, piper, cimbru si usturoi macinat cu ajutorul unui cutit, desfaceti bucata de ceafa pe jumatate (pe lungime), acoperiti-o cu un strat de folie de plastic si bateti-o cu un ciocan de carne ca sa o mai subtiati atentie sa nu o rupeti puneti carnea tocata in centrul acesteia si intindeti-o uniform pe toata suprafata sa rulati carnea strans si legati-o din 3 in 3 cm cu papiota culinara taiati-o pe jumatate si introduceti ambele bucati in slow cooker Crock Pot 6L Saut adaugati apa, vinul rosu si uleiul de masline peste porniti slow cooker Crock Pot 6L Saut pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore cu 15 minute inainte de expirarea timpului, asezonati cu sare si piper optional, o puteti sota pe plita direct in vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saut, pentru a-i conferi o nuanta brun-aurie. Pofta buna!6