taiati rosiile cherry in 4 curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura datataiati rosiile cherry in 4 curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data taiati-i cotorul cca 5-6 cm de la baza taiati cateii de usturoi pe jumatate, pe lungime scoateti-le miezul (vena verde din interior) curatati de solzi file-urile de somon, scoateti-le oasele cu o penseta (daca este cazul) si faceti-le cate o crestatura pe partea cu pielea asezonati-le cu sare pe fiecare in parte incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saut pe o plita, adaugati uleiul de masline, untul si usturoiul caliti cca 10-20 sec si adaugati apoi cele 2 file-uri cu pielea in jos apasati pe ele cu o spatula, pentru a evita strangerea pielii sotati pentru cca 1 min, pana cand pielea devine crocanta stingeti cu vinul si luati de pe foc adaugati apoi lamaia, piperul, rosiile cherry, salvia si sparanghelul pe deasupra puneti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Saut si setati pe modul de gatit Low si timpul de 30 min asezonati in ultimele 5 min inca o data, daca este cazul. Pofta buna!4