amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper taieamesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper taie foile de varza pe jumatate si incepe sa impaturesti compozitia inauntru strange-le bine la capete la baza slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital adauga o parte din varza tocata, 1 crenguta de cimbru proaspat, 2 foi de dafin, jumatate din cantitatea de cuburi de costita afumata si piper pune apoi 3-4 linguri de bulion si intinde bine adauga sarmalele peste repeta procesul, iar peste ultimul strat de sarmale adauga varza tocata, bulionul si apa clocotita (atat cat este nevoie pentru a atinge din volumul vasului de ceramica) seteaza timpul de 4 ore si 30 min si modul de gatire High tine cont de faptul ca sarmelele se gatesc in functie de dimensiune sau de tipul de varza folosit, mai repede sau mai incet odata gatite, serveste cu mamaliguta si smantana. Pofta buna!6