Bateti albusurile spuma. Zaharul si galbenusurile se amesteca bine de tot pina se dubleaza volumul, se pune ulei, praf copt, zahar vanilat, faina. Si se amesteca usor la mixer. Daca aluatul e prea vartos se adauga putina apa minerala sau lapte. Se adauga apoi albusurile si se invarte usor. Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt (forma poate fi si rotunda), se pun fructele si se da la cuptor la 150 grade.

Bateti albusurile spuma. Zaharul si galbenusurile se amesteca bine de tot pina se dubleaza volumul, se pune ulei, praf copt, zahar vanilat, faina. Si se amesteca usor la mixer. Daca aluatul e prea vartos se adauga putina apa minerala sau lapte. Se adauga apoi albusurile si se invarte usor. Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt (forma poate fi si rotunda), se pun fructele si se da la cuptor la 150 grade. Prajitura se poate face cu orice fruct va place.